Japanorama

JAPANSKI HOROSKOP KIGAKU ZA 2023. NA KIOSCIMA! 

Japanski horoskop KIGAKU za 2023. godinu pojavio se na kioscima u Srbiji u subotu, 24. decembra, po 20. jubilarni put! Horoskop “slaganja sudbina”, kako ga zovu Japanci, omogućuje da nađete najbolju osobu sa kojom možete da srećno i u harmoniji provedete život, a koji ste znak zavisi od godine rođenja.
Uz pomoć horoskopa Kigaku ne samo da možete da nađete idealnog partnera za ljubav i brak, nego i najboljeg saradnika na nekom poslu, saputnika za putovanje, idealnog saigrača u sportskom klubu, osobu pored koje treba da sedite na predavanju, da se veselite na svadbi ili krštenju. Horoskop Kigaku je jedini nefatalistički horoskop, jer, čak i ako slaganje sa nekim nije dobro (a to ranije niste znali) on vam pronalazi rešenje, pa, uz pomoć člana porodice, dobrog prijatelja, odnos može da postane mnogo bolji.
U broju za 2023. naći ćete prognoze sa svih 9 znakova japanskog horoskopa, šta ih čeka i šta mogu da urade u svojim životima. Takođe, prema horoskopu Kigaku, moći ćete, kao svake godine, da planirate svoje svakodnevne aktivnosti, rad, ali i zabavu.
Obezbedite primerak horoskopa Kigaku, jer se on čita cele godine. Cena ovogodišnjeg izdanja je 200 dinara.