Japanorama

KIGAKU ZA 2022. NA KIOSCIMA U SRBIJI – PANDEMIJA ODLAZI!

Ljubitelji japanske astrologije od 28. januara mogu da na kioscima u Srbiji kupe izdanje horoskopa Kigaku za 2022. godinu!

Ovog puta samo lepe vesti, jer svet će se ponovo otvoriti za komunikaciju i “osloboditi stega”, a onda će se “sve spustiti na zemlju” – tojest vratiti u normal, piše u ovom izdanju.

Astrolozi to objašnjavaju položajima zvezda, koje su postavljene tako da više ne predstavljaju prepreke za kretanja po svetu ( prepreka je bilo mnogo i 2020. i 2021. ) a u Osmougaoniku dobrih i loših pravaca, koji “Kigaku” objavljuje svake godine, jasno se vidi da je u centru sveta ove godine ZEMLJA kao element. Zemlja je prirodno u centru događaja, što znači da će se 2022. svet vratiti u svoje prirodno stanje, pa turbulencija u svetu ove godine može da bude mnogo manje.

A onda je autor Dragan Milenković, pored prognoza astrologa, objavljenih u Japanu, dobio „živu“vest iz Kine, direktno iz Šangaja. Najpoznatiji kineski infektolog Dr Džang Venhung ( Zhang Wenhong 张文宏 ) govoreći u jednom intervjuu krajem januara, nagovestio je da će pandemija biti okončana ove godine. “Razdvojeni smo već dve godine, ja sam u inostranstvu, moja devojka je u Kini, kad ćemo moći da se susretnemo?” zapitao ga je jedan gledalac, koga su uključili u program. Kineski lekar, koji ima čak 4 miliona pratilaca na društvenim mrežama, a koji se u Kini smatra najpouzdanijim autoritetom za pitanja Kovida 19, mirno je odgovorio: “Budite sigurni, zagrlićete svoje drage osobe već u junu”.

Dr Džang Venhung je odavno poznat u svetu struke, ali je u žižu javnosti izbio 2020, u vreme pojave virusa Korona 19 u Vuhanu. Među prvima je bio obavešten o događajima i uvršten u tim koji je trebalo da se bori sa nepoznatom opasnošću. Predvodio je tim lekara koji su upućeni u Vuhan i odredio glavne smernice za borbu potiv virusa u Kini. Čak se bio suprotstavio nekim zvaničnim stavovima partijskog vrha, i ubedio ih da prihvate njegove predloge..

Još detaljnije u časopisu “Kigaku za 2022. godinu”.