Japanorama

JAPANSKI ASTROLOZI KAŽU: OVO JE NOVAKOVA GODINA

Srpski teniser trasira temelj za budućnost

Prvi teniser sveta, Novak Đoković, počeo je 2021. godinu na najbolji način. Pobedio je u Melburnu u finalu Danila Medvedeva i odneo prvi trofej na važnoj lokaciji, na kojoj, dokazano, već dugo pobeđuje.

Uprkos iskušenjima tokom karantina, pokušaja da se naš as uznemiri i poremeti njegov takmičarski ritam, uspeo je da sve prevaziđe i pobedi sve rivale.

Zvezde su očigledno na njegovoj strani, jer, kako tvrde japanski astrolozi, ovo je specijalna NOVAKOVA GODINA!

Japanski horoskop Kigaku , čije godišnje izdanje je na kioscima u Srbiji , tvrdi da je godina, koja je pred nama, istovremeno i godina u kojoj osobe rođene u znaku broja 4 ( kao što je Novak ) imaju svoje velike šanse za uspeh na profesionalnom planu, ali i mnogo šire.

Ovo ne samo da je dobar period za njih trenutno, nego je i njihova godina razvoja, jer će oni u 2021. moći da postave čvrste temelje za budućnost.

Osobe rođene u znaku broja 4 znači, čeka ne samo trenutni uspeh u ovoj godini, nego i prilika da tokom nje postave temelje budućeg razvoja, ne samo na ličnom i profesionalnom planu, već i u okviru porodice, ljubavi.

Ovakve godine događaju se samo u trenutku kada je određeni broj japanskog horoskopa u Osmougaoniku srećnih pravaca na istoku – što je 2021. godine slučaj sa brojem 4.

Novak treba da dobro iskoristi ovu godinu, kako bi sebi olakšao napredak u sledećih devet godina, koliko traje jedan japanski astrološki ciklus.

Znamo da je Novak krajem prethodne godine počeo prve korake u stvaranju mogućnosti za otvaranje sopstvene teniske akademije,-škole, koja bi bila njegovo glavno zanimanje kada prestane da aktivno igra tenis, ali i prilika da ispuni svoju želju da od Srbije stvori ni manje ni više nego tenisku svetsku silu.

Nekada izgubimo nadu, videvši kako lošim i zlim ljudima mnogo toga polazi od ruke, ali ne treba gubiti nadu. Svet ustvari pripada hrabrima koji žele dobro, a, videćete, na kraju, dobro uvek pobeđuje.

A NOVAK JE, PRVENSTVENO, DOBAR ČOVEK!!!