Japanorama

KIGAKU NA KIOSCIMA U SRBIJI

Japanski horoskop Kigaku – godišnje izdanje – na kioscima je u Srbiji od 5. februara. Japanci veruju da je ceo svet podeljen na područja devet Zvezda, koje utiču na naš život i određuju nam sudbinu.

U Japanu se astrologija shvata veoma ozbiljno, pa je koriste svakodnevno, da upravljaju (koliko je to moguće) svojim životom. Koriste ga i biznismeni i političari. Datum početka Olimpijade u Tokiju određen je uz pomoć istočnjačke numerologije, a to je odlučila vladina komisija!

Saznajte koji je vaš horoskopski znak i šta vam donose zvezde. Proučite uz pomoć horoskopa ljude oko vas. Uz pomoć horoskopa Kigaku nađite najboljeg partnera za ljubav, zajednički život, za brak, za putovanje, za sportski tim, za radnu grupu na poslu. Trasirajte sami svoju sudbinu.

Pored astroloških tema, “Kigaku” pomaže da otklonite tegobe koje imate sa zdravljem. Svi nervni završeci i veliki broj krvnih sudova prolazi kroz vaše dlanove i tabane, a samo lakim pritiskom na pojedine tačke ili blagom masažom možete da izlečite glavobolju, bolove u stomaku, u drugim organima i delovima tela, ali i da rešite neke još teže probleme.

Cena je samo 180 dinara – a koristite ga cele godine!