Japanorama

NAPRAVITE SVOJE PIĆE – CRAFT COLA

Japanci sve više eksperimentišu sa hranom i pićem, pa je novina i ponuda da tokom ove zime napravite sami sebi piće koje će vas osvežiti i okrepiti – pošto je CRAFT BEER reč za zanatsko pivo, lako ćete razumeti, to piće koje ćete sami napraviti se zove CRAFT COLA.

CRAFT COLU nudi onlajn prodavnica La Maison de LA MER. ( kuća na moru ), koja će vam, ako to naručite, poslati paket sa specijalnom flašom, sirupom, i odabranim začinima, koji, kada se svi zajedno skuvaju, daju bukvalno ekskluzivno piće koje ne možete nigde da popijete, osim u svojoj kući, ili kod prijatelja. Ukus je poseban, doživljaj je poseban, tako da piće postaje najautentičnije osveženje koje ste ikada probali.

Ova ponuda lansirana je tačno pre mesec dana – 1. decembra. U paketu su četiri začina: šipka cimeta, seme korijandera 4gr, kardamom ( začin iz Azije ) 4gr, karanfilić 4gr. Uz to ide sirup – mogu da se odaberu tri vrste sirupa: originalni sirup ( proizvod firme – od korijandera i soka od jabuka ), sirup od mešavine đunbira, limuna, šargarepe i crnog suvog grožđa i sirup od gljive kombuhe. Materijala ima dovoljno za pet manjih čaša.

Svi začini i sirupi, uz dodatak vanile i limunovog soka, se kuvaju u loncu na tihoj vatri desetak minuta, sve ostavi da odstoji u frižideru ( kad se ohladi ), a preporučuje se da se pije posle 2-3 dana. Paket za craft colu košta 1500 jena ( isto u dinarima ) + PDV.