Japanorama

NOVAK ĐOKOVIĆ U TOKIJU

Pored toga što je zauzet igranjem tenisa na turniru u Tokiju ovog septembra, Novak Đoković uspeva i da doživi malo Japana, zemlje u kojoj je praktično prvi put ( samo jedanput je bukvalno “prošao” kroz Japan ), bio je sa sumo rvačima, razgledao interesantne delove Tokija, ali se i susreo sa nekim interesantnim Japancima vezanim za tenis. Među njima je I Šingo Kunieda, japanski parateniser koji se nalazi na mestu broj jedan.

„Zadovoljstvo je videti te opet Šingo. Hvala ti što si inspiracija svim sportistima i teniserima koji igraju u kolicima. Nadam se da ćemo uraditi nešto za sport i u Srbiji. Bog te blagoslovio“, napisao je Novak Đoković.

Hvala Ambasadi Japana

ČUDNI JAPANAC I ĐOKOVIĆ U TOKIJU

Novak Đoković je tokom turnira u Tokiju početkom septembra upoznao jednog Japanca, koji je izgleda samo zbog njega progovorio srpski, piše Kurir.

Izvesni Iori Jošida, amaterski teniser iz Japana, uspeo je da dođe u kontakt sa najboljim teniserom sveta i da provede kratko vreme sa njim. Kratko, ali urnebesno!

Razgovor Lorija i Đokovića tekao je na srpskom jeziku, a Japanac se potrudio da nauči sve reči koje turisti najčešće koriste u Srbiji: ćevapi, pljeskavica, brate, izvini…

A kako je tekao razgovor i šta su sve jedan drugom rekli pogledajte u ovom urnebesnom videu:

Original pogledajte na sajtu lista KURIR

Zahvalna Japanorama