Japanorama

HOROSKOP KIGAKU JOŠ JE NA KIOSCIMA

Na kioscima širom Srbije od nedavno se ponovo prodaje japanski horoskop KIGAKU ZA 2019. GODINU, jedan od najboljih i najpozitivnijih horoskopa na svetu. Kigaku, naime, nepogrešivo određuje slaganje među ljudima, ali, čak i ako slaganje nije dobro, nalazi rešenje kako da ga popravi.

Pošto je od tiraža iz februara i marta ostalo neprodato još nekoliko hiljada komada, izdavač je odlučio da ga, ovog puta uz poklon-knjigu, ponovo iznese na kioske.

Ovaj horoskop, bez koga Japanci bukvalno ništa ne počinju, jer im mnogo pomaže u odnosima sa ljudima, ljubavi, zajedničkom poslovanju, formiranju ekipa u sportu i još mnogo čemu, van Japana ne izlazi nigde drugde u svetu, osim u Srbiji.

Kigaku je 2018. godine stvarno pogodio mnogo toga ( jedini u Srbiji, pa i svetu, predvideo je povratak posrnulog Novaka Đokovića, ali i rani sumrak tek izašle političke zvezde francuskog predsednika Makrona, odlazak Angele Merkel ).

U ovogodišnjem izdanju je nešto potpuno novo – horoskop na osnovu crta lica, ali i lep tekst o drevnoj veštini Dalekog Istoka Tai Či i obaveštenje gde ga možete trenirati kod nas.

Tu je i tekst o potpuno novim „astrološkim filmovima“, lepe priče iz japanske prošlosti i još mnogo toga. Obavestite prijatelje koje interesuje japanska kultura.