Japanorama

“TOJOTA IĆIBAN” – PRIZNANJE I FIRMI IZ SRBIJE

Na ceremoniji pored Ženevskog jezera japanska fabrika automobile Tojota organizovala je dodelu nagrada evropskim prodavcima njihovih automobila, među kojima se našla i firma iz Novog Sada.

Nije lako napraviti bolji automobil od konkurencije.Još teže je osvojiti srca ( i džepove) kupaca i prodati im vozilo. Ali tako da se novi vlasnik oseća kao član velike porodice,kojoj se uvek rado vraća.

I to je ukratko i suština ’Tojotine“ nagrade, „Ićiban“ ( NAJ – na japanskom ), priznanja koje je ove godine dobila i novosadska kompanija „Tago car“!

Naime, „Tojota Ićiban „ je nagrada isključivo rezervisana za trgovce u Evropi koji su izuzetni u oblasti korisničke podrške. Svečana dodela nagrada ove godine održana je u Evijanu (Francuska), na obali Ženevskog jezera, a rekosmo, u izuzetnoj konkurenciji među 45 dobitnika ove izuzetne nagrade je i „Tago car“ iz Novog Sada!

Tokom ceremonije, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe, dr Johan van Zil, pohvalio je sve okupljene trgovce na njihovim izuzetnim dostignućima. Naglasio je značaj slušanja želja korisnika i kreiranja personalizovanog iskustva za svakog korisnika koji se povezuje s Tojotinim brendom.

– Korisnik je centralna tačka svih naših ključnih poslovnih odluka. Svi koji su se danas ovde okupili su dokazali širom Evrope da je osiguranje potpunog zadovoljstva korisnika od ključnog značaja u našim svakodnevnim aktivnostima – rekao je dr Johan van Zil, predsednik i izvršni direktor kompanije Toyota Motor Europe.

Počasni gost gost na događaju 2019 Ichiban Awards bio je Tojotin južnoafrički paraolimpijac, Tajron Pilej. Napravio je pauzu od priprema za Paraolimpijske igre 2020, koje će biti održane u Tokiju, i posla u Toyota South Africa, kako bi se susreo s nagrađenim trgovcima. Tajron je inspirisan njihovom posvećenošću izjavio sledeće:

-Vi ste osvajači zlatnih evropskih medalja u oblasti trgovine-pozdravio je dobitnike vredne nagrade čuveni Tajron Pilej, južnoafrički paraolimpijac.

Više od 2.500 evropskih trgovaca takmiči se da postane jedan od 45 Ićiban pobednika svake godine, pokazujući jedinstven pristup i posvećenost razmišljanju da je korisnik na prvom mestu.

Ove godine, „Tago car“ iz Novog Sada, preporukama svojih kupaca i korisnika servisa nagrađen je za odličnu uslugu i zadovoljstvo u oblasti prodaje i servisa.